Zahájení třetího ročníku programu Corporate Partnership EIC

Od svého zahájení v roce 2017 se program EIC Corporate Partnership stal jednou z nejúspěšnějších podnikatelských akcí EIC, které se snaží získat nové zákazníky a obchodní partnery

EIC bude podporováno konsorciem partnerů pod vedením Hello Tomorrow, Dealflow.eu a EU-Startups. Programu se již zúčastnilo více než 1200 začínajících podniků podporovaných EIC, společně s více než 2500 zástupci na vysoké úrovni z více než 100 velkých společností.

Cílem tohoto nového vydání programu je uspořádat v příštích dvou a půl letech 31 akceleračních činností, čímž se podstatně zvýší míra účasti a celková míra úspěšnosti obchodů vytvořených mezi společnostmi financovanými EIC a velkými společnostmi v Evropě. Hlavními zlepšeními obnoveného programu jsou expanze korporátních partnerů, specializovaná podpora při uzavírání dohod s cílem usnadnit uzavírání obchodních dohod během akcí, před nimi a po nich a integrace osvědčených postupů v projektech, úkolech a správě dat.

Evropská rada pro inovace v současné době vítá žádosti největších a nejinovativnějších evropských společností, které mají zájem o připojení se k jejímu dynamickému ekosystému a jsou ochotny obchodovat se špičkovými začínajícími podniky financovanými EIC. V rámci programu Corporate Partnership budou mít účastníci prospěch z přístupu k převratným myšlenkám a novým vznikajícím technologiím, které mohou významně ovlivnit jejich obchodní strategie.

Zdroj ZDE.